1. TupTup.rs веб сервис је власништво ТЕДИ ПОЛМАК ДОО. (у даљем тексту „ми“)
2. Ова политика прецизира начине управљања и коришћења ваших личних података од стране нас и наших пословних партнера у циљу имплементације и побољшања наших услуга.
3. Ова политика може бити промењена у будућности и важи од тренутка када је објављена на нашем веб сервису. Одговорност сваког посетиоца је да периодично проверава да ли постоје промене.
4. Ваше личне податке нећемо делити са трећим лицима (осим наших пословних партнера, објашњење у наставку). Државне институције које су одговорне за надзор нашег пословања имају приступ овим подацима.
5. Које информације се чувају у нашој бази података.
Приликом регистрације на нашем сервису, од вас ће се тражити да оставите следеће податке:
5.1. За купца/физичко лице:
Корисничко име, име, презиме, е-маил адреса, адреса (улица, поштански број, град, општина), број телефона, ИП адреса, верзија вашег претраживача, резолуција уређаја преко којег приступате и временска зона.
Ови подаци неће бити јавно приказани. У случају коришћења услуге, део њих ће бити подељен само са компанијом за превоз терета. И то име, презиме, адресу и број телефона да би се услуга реализовала. Део података (ИП адреса, верзија вашег претраживача, резолуција уређаја преко којег приступате и временска зона) делићемо не само ми већ и сарадници чије су технологије имплементиране на нашем сервису у циљу прикупљања информација о посећеност и друге статистике.
5.2. За правно лице
Корисничко име, Порески број, жиро рачун правног лица, (подаци о лицу за контакт)* име*, презиме*, е-маил, адреса (улица, поштански број, место, општина), адреса, број телефона.
Ови подаци неће бити јавно приказани. У случају коришћења услуге, део њих ће бити подељен само са компанијом за превоз терета. И то име компаније, име, презиме, адреса и број телефона како би се услуга пружила. Део података (ИП адреса, верзија вашег претраживача, резолуција уређаја преко којег приступате и временска зона) делићемо не само ми већ и сарадници чије су технологије имплементиране на нашем сервису у циљу прикупљања информација о посећеност и друге статистике.
5.3. За нерегистроване посетиоце:
ИП адреса, верзија вашег претраживача, резолуција уређаја преко којег приступате и временска зона.
Ове информације неће бити јавно приказане. Користићемо их ми и наши сарадници чије су технологије имплементиране у нашој серији, у циљу прикупљања информација о посећености и других статистика.
6. Део информација ћемо такође користити у маркетиншке сврхе ми или наши сарадници чије су технологије имплементиране на нашем сервису.
7. Приликом посете самом сервису, на вашем рачунару ће се креирати мала текстуална датотека под називом „колачић“ који ће нам пружити бољу статистику и побољшану услугу за наше посетиоце. У одређеним тренуцима такве фајлове могу оставити и технологије наших сарадника који су интегрисани у наш сервис. Ако онемогућите ове датотеке преко свог претраживача, неке услуге сајта вам неће бити доступне.
8. Даћемо све од себе да заштитимо ваше личне податке. У случају крађе, измене или јавног објављивања истих од стране трећих лица, нећете пренети одговорност на дреам.мк и ТЕДИ ПОЛМАК ДОО, нећете предузимати никакве законске мере нити тражити накнаду штете.
9. Нећемо тражити нити чувати податке са ваших платних картица. Банка чије услуге користимо преузима одговорност за те податке.
10. Малолетници млађи од 14 година не могу да користе нашу услугу.
11. Ако више не желите да будете део нашег сервиса и желите да ваши лични подаци буду избрисани, пошаљите поруку на инфо@дреам.мк или контактирајте нашег службеника за заштиту личних података и ваши подаци ће бити потпуно избрисани из наше базе података.
12. Ако се не слажете са овом политиком приватности, напустите услугу и немојте јој приступити у будућности.
13. За сва питања или захтеве у вези са обрадом и прикупљањем личних података, можете се обратити и нашем службенику за заштиту личних података.

СЛУЖБЕНИК ЗА ЗАШТИТУ ЛИЧНИХ ПОДАТАКА У ТЕДИ ПОЛМАК:
Костадин Стојчев
Број телефона: +381 67 7483 416

е-маил: [email protected]

КОНТРОЛЕР ЛИЧНИХ ПОДАТАКА
ДТУ ТЕДИ ПОЛМАК ДОО 
ул.Милорада Величковића 90, Власотинце, Република Србија

Све активности у вези са обрадом онлајн услуга доступних преко нашег сајта обавља наше техничко особље задужено за ове услуге и друга лица задужена за обављање активности.
Обраду личних података у вези са нашим услугама спроводе наши запослени, у складу са својим радним обавезама, по принципу „треба знати“.
Прикупљени подаци о личности се обрађују у складу са одредбама позитивних прописа из области заштите података о личности.